Kjemikalietanker

Besol tilbyr kjemikalietanker av høy kvalitet designet for å lagre et bredt spekter av farlige og ikke-farlige kjemikalier. Besol tilbyr kjemikalietanker i tre forskjellige materialer. Ståltank som er malt, rustfritt stål eller glassfibertank. Materialet bestemmes i henhold til mediet som skal brukes og budsjettet. Vi tilbyr et bredt utvalg av kjemikalietanker som kommer i en rekke størrelser, former og konfigurasjoner, noe som sikrer at kundene kan finne den perfekte passformen for deres spesifikke bruk. Tankene kan skreddersys for å møte spesifikke krav og kan designes for å passe inn i eksisterende anlegg eller integreres i nye installasjoner.

Rustfritt stål, svartstål eller glasfiber

Kjemikalietankene levert av Besol er designet for å overholde industristandarder og forskrifter, og sikrer at de oppfyller de høyeste sikkerhets- og kvalitetsstandardene. Tankene er testet for å sikre at tankene tåler riktig temperatur, trykk og kjemisk eksponering. Vi tilbyr tanker som skal bygges i lakkert sort stål, rustfritt stål eller glassfiber. Enkelte medier har ulike krav til materialet i tanken, og derfor tilbyr vi deg den tanken som vi vet passer dine ønsker best.

Kjemikalietankene bygges etter dine ønsker og brukskrav. Vi har ingen standardideer, men alt er basert på kundens ønske. Vi kan tilby kjemikalietanker opptil 500 m³. Ta kontakt med oss ​​i dag, så hjelper vi deg med å finne din neste kjemikalietank.

Finner du ikke det du leter etter? La oss hjelpe deg.

Kontakt oss nedenfor, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig